H εικονοληπτικη μέσα στο οποιοδήποτε πακέτο έχει συμφωνήσει μαζί σας περιλαμβάνει την παραδωση σε πλήρη ανάλυση των επεξεργασμένων φωτογραφικών αρχείων σας.

 

Όχι. Τα δικά μας άλμπουμ  τυπώνονται όλα ανεξαρτήτως μεγέθους σε fine art χαρτί επιλογής σας. Η διαφορά σε χρωματικές αποδώσεις ,ύφη και διάρκεια στον χρόνο είναι μεγάλη.

Από την στιγμή που θα λάβουμε την επιλογή σας για τις φωτογραφίες που θα μπουν στο άλμπουμ, θα ξεκινήσει η διαδικασία στησίματος του, και σε λίγες μέρες θα έχετε την δυνατότητα να το ελέγξετε και να μας υποδείξετε τυχόν διορθώσεις. Μετά την τελική έγκριση σας προχωράμε στην βιβλιοδεσία, και εντός μιας εβδομάδας θα είναι έτοιμο για παράδοση.

Το μέγεθος του κάθε σαλονιού (ανοικτό το άλμπουμ) είναι 28χ78,  δηλ κλειστό 28χ40.  Το δε κόστος του διαμορφώνεται από τον αριθμό των σαλονιών. Το δε ακριβές αντίγραφο αυτού θα έχει την μισή τιμή. Ο αριθμός των σαλονιών που καθιστούν ένα άλμπουμ ανθεκτικό στον χρόνο είναι μεταξύ 12 έως είκοσι σαλονιών. Υπολογίστε πως σε κάθε σαλόνι χωράνε από μια έως επτά φωτογραφίες.

Η χειροποίητη βιβλιοδεσία αυτό του ιδιαίτερου άλμπουμ ανοιγμένης διάστασης εξωφύλλων και ράχης 98χ34 κοστίζει 70ευρω και κάθε double printing φύλλο του σε ματ fine art χαρτί διάστασης 46χ32 είναι 25 ευρώ( χωρίς περιορισμό αριθμού εκτυπώσεων).

Επειδή τα μικρά άλμπουμ ανοιγμένης διάστασης σαλονιού 56χ21 είναι πιστά αντίγραφα των πρωτότυπων μεγάλων αφαιρείται η άξια της δημιουργίας στησίματος έτσι κοστολογούνται μαζί με την βιβλιοδεσία τα υλικέ και το εξώφυλλο στα 6 ευρώ ανά σαλόνι.

Η εμπειρία των χρόνων μας ωρίμασε και εξέλιξε το αισθητικό μας αποτέλεσμα σε μια σύγχρονη προσέγγιση της εικόνας ανατρέποντας την εμπορική τάση βιτρίνας, που με τους ανακλαστήρες, τα πολλά φλας και τις σκηνοθετημένες πόζες προσπαθούν να εντάξουν τους αυθεντικούς σας χαραχτήρες σε ένα star system και μια φωτογραφική απεικόνιση κλισέ για τα άλμπουμ και τα βίντεο που κυκλοφορούν.

Δεν θέλουμε να κατηγοριοποιήσουμε την τέχνη αλλά μια τέτοια ιδέα πια δεν μας συγκινεί.

Το βίντεο θα σας παραδοθεί σε μορφή mp4 υψηλής ανάλυσης σε στικάκι ικανό να αντιγράφεται και να παίζει στις σύγχρονες τηλεοράσεις αλλά και στο υπολογιστή ή το κινητό σας.

Αυτό, που μαζί με τους φίλους και φιλές  θα βλέπετε συχνά, θα είναι το video κλιπ με τις καλύτερες στιγμές του μυστηρίου σας. Αυτό έχει και την περισσότερη δουλεία στο μοντάζ.  Στον σημερινό κόσμο της γρήγορης πληροφόρησης, πιστεύουμε ότι ένας χρόνος 3 εως 6 λεπτών είναι αρκετός.

Δεν είναι απαραίτητο, λόγο μεγάλης εμπειρίας. Η παρουσία όμως ενός δευτέρου φωτογράφου δίνει την δυνατότητα να έχετε από τον δεύτερο πιο διαφορετική άποψη μιας και αυτός θα είναι πιο ελεύθερος αφού ο πρώτος  θα έχει επιστρατεύσει την ικανότητα του στη καταγραφή των γεγονότων.

Δεν θεωρούμε ηθικό να πληρωνόμαστε για κάτι που δεν έχουμε κάνει. Μετά το τέλος του γάμου, της βάπτισης στον χορό της εκκλησίας ή της δεξίωσης μας δίνετε μια προκαταβολή περίπου το 50% της άξιας του βασικού πακέτου και το υπόλοιπο με την παράδοση της δουλειάς. Τα άλμπουμ έχουν την ιδία νοοτροπία πληρωμής δηλαδή τη μισή αξία του κόστους τους μετά την τελική έγκριση της σχεδίασης, και το υπόλοιπο τους στην παράδοση.

Όσο χρειάζεται για να συλλέξουμε εικόνες που θα δώσουν στο τέλος ολοκληρωμένη άποψη από εκείνη την ήμερα.  Παρ’ όλα αυτά η εικονοληπτικη χωρίζει την δεξίωση σε δυο κατηγορίες τιμών και παραμονής της στην δεξίωση σας. Την μικρή για καταγραφή των γεγονότων μέχρι μιάμιση ώρα, και την μεγάλη για καταγραφή έως και τριών ωρών

Η εικονοληπτική διαθέτει ιδιόκτητο drone τελευταίας τεχνολογίας με 4κ κάμερα . Η χρήση του διατίθεται αποκλειστικά  μόνο στα day after, στις δεξιώσεις και σε λήψεις για εμπορικούς σκοπούς. Η τιμή μαζί με τον χειρίστη είναι 100 ευρώ την ενεργή ώρα.

Η παρουσία μας στο σπίτι σας, τρεις ώρες πριν το μυστήριο, για φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των στιγμών της προετοιμασίας,  πάντα δίνει εικόνες μεγάλου ενδιαφέροντος αισθητικής και αναμνήσεων που θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στο άλμπουμ και το κλιπ.

Πάντα το φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό όταν έχει την δυνατότητα επιλογών από αυτές τις μέρες λήψεων παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και είναι πλουσιότερο σε εκφράσεις φωτισμούς και εναλλαγές τοπίων που σε συνδυασμό της χαλαρότερης διάθεσης σας, θα δώσει εικόνες τόσο για το άλμπουμ και το βίντεο που θα σας μείνουν αξέχαστες. Πολλά ζευγάρια η οικογένειες με το ο παιδί τους επιλέγουν ένα τέτοιο κλείσιμο στις αναμνήσεις τους. Σε αυτό συνδράμει και η δυνατότητα εναερίων λήψεων drone.